zidani kamini

Zidani kamini in vgradni: material za gradnjo, pečnice, vložki

Zidani kamini in vgradni: material za gradnjo, pečnice, vložki

Zidani kamini so čudovita popestritev prostora. V domove lahko zidani kamini prinesejo toplino in poseben pridih nostalgije. Seveda pa je notranji kamin le ena možnost – zidani kamini se odlično znajdejo tudi v letnih kuhinjah. Če so vas pritegnili zidani kamini in potrebujete material za gradnjo, ste na pravem mestu.

V podjetju Peči – keramika najdete kaminske vložke najbolj priznanih proizvajalcev (Kobok, Schmid, Spartherm …) za zidane in druge izvedbe. Za vas pa ustvarimo tudi pečnice in vam priskrbimo dodatne materiale za zidane kamine. Namesto za zidanega pa se lahko odločite tudi za po naročilu izdelan vgradni kamin oziroma za tipske vgradne kaminske peči. Cenik je ugoden, ne glede na vaše želje – zidana ali vgradna različica.

Kakovostni zidani kamini so rezultat uporabe najboljših materialov

Da bi bili zidani kamini zares funkcionalni in estetsko privlačni, je potrebna uporaba najkakovostnejših materialov – od vložkov pa do pečnic. Naša proizvodnja pečnic za zidane peči je namenjena znanim kupcem. Tako se pri proizvodnji keramike – pečnic za zidane peči/kamine povsem prilagodimo vašim željam. Rezultat so zares unikatne pečnice, ki poudarijo vaše individualnost.

Za zidani kamin so na voljo pečenice kar 50 različnih oblik, izbirate pa lahko tudi med 70 barvami. Izbrana kombinacija bo tako zares nekaj posebnega – takšni pa so tudi vsi zidani kamini, ki so bili zidani z našimi materiali. Pred glaziranjem poskrbimo za dimenzijsko usklajevanje/obrezovanje pečnic za zidane kamine, zato bo možna hitra in natančna montaža.

Vaš novi zunanji ali notranji kamin (zidani) vas bo že kmalu prijetno grel in skrbel za prekrasno estetsko popestritev doma.

zidan kamin

Na voljo tudi kakovosten vgradni kamin in druge vrste peči

Vas bolj kot materiali za gradnjo zanima vgradni tip – izdelan po naročilu ali pa že dokončan notranji vgradni kamin? V ponudbi vas čaka tipski vgradni kamin oziroma kurišče priznanih proizvajalcev, možna pa je tudi izdelava po meri. Preden za vas ustvarimo vgradni kamin, poskrbimo tudi za natančno izmero, seveda pa poskrbimo tudi za vsa vgradna dela.

Odločate se lahko med več podtipi. Med drugim je možen tudi odprti kamin. Če izberete odprti tip, to pomeni, da se notranji kamin priključi neposredno na dimnik. Odprti kamin tako ogreva prostor izključno s sevanjem plamena skozi kurišče, ki je seveda odprto. Z veseljem vam svetujemo pri izbiri najustreznejše vgradne kaminske peči.

Cenik, ki vam ga lahko ponudimo, je resnično ugoden. Navdušil pa vas ne bo zgolj cenik vgradne kaminske peči. Ugoden cenik – tudi pri materialih za zidan kamin – je namreč združen z najboljšo kakovostjo!

notranji vgradni kamin